Sacred Sisterhood Retreat dag

‘Ik zou zo graag mezelf wat meer van mezelf willen laten zien’
‘Ik wil zo graag meer vanuit diepgang verbinden met andere vrouwen’
‘Ik wil zo graag meer in mijn vrouwelijke kracht staan’
‘Ik wil mijn sensitiviteit als kracht uit gaan dragen!’

Dit zijn een aantal van de uitspraken die ik in begeleidingstrajecten binnen Selfsense heb gehoord.
Veel van de vrouwen die ik begeleid hebben een diep verlangen om in verbinding te komen met zichzelf, en als dat eenmaal lukt, ook die vanuit die verbinding te verbinden met de ander.
Dat voelt nog niet altijd zo eenvoudig – dat van binnen naar buiten bewegen –vraagt om je kwetsbaarheid te tonen. Jouw emoties te delen en te voelen dat ze er mogen zijn. Expressie te mogen geven en het vrouw-zijn te mogen vieren. Because damn, wat zijn wij als vrouw toch krachtig!

 

Mijn wens is om verbinding te creeren, om mensen en jou te laten ervaren dat je er mag zijn precies zoals je bent. Dat jouw authentieke Zelf mag stralen, en dat je dit niet alleen hoeft te doen. Dat we met z’n allen zoveel krachtiger zijn. Kom dat maar voelen!

Op zondag 28 januari 2024 heb ik dan ook een speciale dag georganiseerd, samen met twee andere powervrouwen, Tanja en Larissa, om deze energie neer te zetten. 

Dit is de allereerste dag waarbij jij onderdeel kunt worden van een Powervrouwen Tribe, waarin we elkaar mogen steunen en ons laten onderdompelen in de magie van ons mens zijn. Kwetsbaar, krachtig, en liefdevol.

Denk aan connectie rituelen, een cacao ceremonie om je hart te openen en te verenigen, visualisaties, activaties, dans, diepere lichaamsbeweging en meer kostbare momenten waar jij bekrachtigd wordt in jouw eigen zijn.

Van binnen naar buiten..
Het hart geopend…
De ogen verlicht…
Loslaten, toelaten
Verbinding voor jezelf, met de ander

Je hebt behoefte aan

  • Diepgang en verbinding met jezelf en de ander
  • Een ruimte waarin jij je authentieke zelf kunt laten zien
  • Een dag vol rituelen en nieuwe connecties
  • Expressie geven aan wat in jou leeft
  • Een plek waar jouw processen mag ontvouwen vanuit veilige spaceholding
  • Onderdeel worden van een tribe

De dag omvat een cacao ceremonie, ontworpen om je hart te openen, lichaamsgerichte belevingen die de expressie van jouw ware zelf aanmoedigen, meditaties voor innerlijke verlichting, en dierbare momenten van verbinding met gelijkgestemde vrouwen.

Dit is meer dan een dag; het is een kans om gezien te worden in je volledige pracht en kracht. Want, prachtige vrouw, jij mag er zijn, met al jouw verschillende facetten. 

embrace and express your authentic self. embody the feminine and playful woman you are. connect to other woman. Feel your guts, grace, feminine power and abundance No more struggling all by yourself. Share your stories and feelings
Together. We are better