Energetische healing

200-,

De hele dag door leg energetische verbindingen met mensen en dit gebeurt meestal onbewust. Deze verbinding kan voelbaar en zichtbaar gemaakt worden door middel van ‘koorden’.

Tijdens een energetische healing sessie neem ik je mee op innerlijke reis en begeleid ik je op een zachte manier naar binnen om zelf te ervaren of er koorden op jouw lichaam aangehecht zijn. 

De aanhechtingsplekken van koorden kunnen diverse fysieke en emotionele klachten en pijnen veroorzaken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, nekpijn, schouderklachten, rusteloze benen. Ook kan het misselijkheid, verwardheid, verdriet, boosheid en/ of angst opwekken. 

Dan is er sprake van een negatieve beinvloeding op jouw gezondheid en welzijn. Dit zegt niets over de andere persoon met wie jij deze verbinding hebt gelegd, wel iets over wat jij nodig hebt te doen voor jezelf in vorm van energetische bescherming, grenzen, keuzes maken en dicht bij je authentieke zelf blijven.

Tijdens de sessie

– ervaar je fysiek welke energie van jou is en welke van de ander
– maken we samen bewust welke koorden er op jouw lichaam aanwezig zijn
– krijg je de keuze of het koord of de koorden verbroken mogen worden
– krijg je informatie over de dieperliggende betekenis van de aanhechtingsplekken van de koorden
– ervaar je hoeveel informatie jij vanuit je eigen intuitie doorkrijgt tijdens mijn begeleiding
– is het mogelijk dat we bezig zijn met systemische en karmische lagen
– kan er gelijk een voelbaar effect plaatsvinden in je lichaam

Na de sessie:
– neem binnen twee weken contact met je op om even in te checken hoe het met je is
– ontvang je informatie wat je het beste voor jezelf kunt doen na de healing

Mogelijkheden
Live op locatie of via videocall van Zoom/Microsoft Teams.

 

Aanvullende informatie:

Wanneer jij je herkent in de kenmerken van hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid/nieuwetijdskind ben jij nog veel gevoeliger voor deze koorden en is het heel belangrijk om te gaan ontdekken wat van jou is, wat van de ander en hoe jij je eigen energieveld schoon kunt houden.

In de ervaring die ik met de energetische koorden heb gehad raad ik altijd aan om dit onder begeleiding van een professional te doen die voldoende weet over het energiewerk en niet zelf aan de slag te gaan. Het kan op verschillende lagen van je zijn een uitwerking hebben en het is belangrijk om voldoende ondersteuning en veiligheid in het proces te voelen en ervaren.