EP001 – De zoektocht

Herken je die zoektocht? Zoektocht naar antwoorden, naar begrijpen hoe de dingen werken. Hopen dat iemand jou vertelt wat het antwoord is. Dat je niet begrepen word en af en toe ook jezelf niet begrijpt? Dat jij je raar of anders voelt?

In de hoop mezelf wat meer te begrijpen studeerde ik psychologie en ook daar vond ik niet de antwoorden, ik raakte zelfs meer in de war en werd meesterlijk goed in denken en analyseren. Dat in combinatie van perfectionisme, past trauma en pleasing maakte dat ik lange tijd worstelde om mijn authentieke zelf te zijn  en neem je in een notendop mee in hoe de zoektocht naar mezelf mij bracht bij mijn hoogsensitiviteit en gaven. Om de komende afleveringen te verdiepen in alles wat ik nu weet.

Kom mee voelen voor (h)erkenning.

Liefs, Elody

www.selfsense.nl

@elody.hamelink

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren