EP002 – Ziekte als dieperliggend proces

Hoe nodigt ziekte uit tot dieperliggende processen? Wat stroomt er allemaal door ons menszijn? Hoe kom je dan toch weer bij je eigen sprankel en joy uit als de wereld opeens even heel donker en onbegrijpelijk voelt?  Als het lichaam zoveel dieperliggende pijnen voelt die moeilijk te beschrijven zijn?

In deze aflevering neem ik je mee in een rauw en dieperliggend proces die begin deze maand heeft plaatsgevonden en ook mijn worstelingen in het proces. De maand maart startte voor mij helemaal niet zoals ik had verwacht maar precies zoals het heeft moeten zijn. Soms weten we dat iets dient maar dat haalt niet weg dat wel eens worstelen op mentaal niveau met de processen. Ik leg jullie uit hoe dit voor mij is gegaan vanuit de wens te inspireren en verbinden vanuit mijn authentieke zijn. No more playing small when there are so many big things happening.‘Het hele leven ontvang je pakketjes, jij hebt de keuze hoe jij deze ontvangt en uitpakt’Liefs, Elody

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren