EP003 – Het helder waarnemen van Irene

Vaak genoeg horen we professionals praten over alle theoretische kennis van hoe de dingen werken en nemen we maar al te graag het podium vanuit het allemaal maar weten en die top bereikt te hebben. Maar we zijn ook mens en ervaren met z’n allen worstelingen en uitdagingen onderweg. Hoe mooi als we gewoon een gesprek daarover mogen hebben?

Meet Irene Verwater, een enthousiaste en prachtige vrouw die vrouwen via haar Just Be Traject video- en fotomateriaal geeft om met zoveel zingeving en warmte op terug te kijken. Jouw je verhaal te laten vertellen. Ook zij gaat haar eigen kwetsbare processen door en voelde in het mentorship met mij wat patronen en gevoelens aan te kijken voor diepere heling, het contact met haar kindjes te versterken op een intuïtief niveau en haar eigen innerlijke wijsheid te bekrachtigen en ervaren. Na twee van de zes sessies gaan we in gesprek over hoe zij tot nu toe het proces ervaart, wat ze is tegen gekomen en wat ze heeft geleerd. Kom mee luisteren en laat je inspireren.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar Irene dan vind je hier haar instagrampage @blijvideo en website www.blijvideo.nl


We zijn allemaal onderweg, hoe mooi als we dat gewoon een in verbinding en kwetsbaar met elkaar mogen delen.
Liefs, Elody

@elody.hamelink

www.selfsense.nl

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren