EP004 – Verlichting door je authentieke zelf te zijn

Wat heeft de reis me tot nu toe opgeleverd?

Ik had jarenlang last van spanning, angst, prikkelbaar darm syndroom, premenstrueel syndroom en voelde mij regelmatig tot vaak overweldigd. Ik vond het spannend keuzes te maken voor mezelf uit angst wat ik dan zou kwijtraken, wie ik dan zou verliezen. Inmiddels heb ik verlichting van mijn lichamelijke klachten tot zelfs geen klachten meer! En ben ik gegronder, liefdevoller en compassievoller geworden naar mezelf en de ander.

Daarnaast opende mijn kanalen van het helder voelen, weten en zien en begon ik de signalen te volgen en mijn intuïtie te herkennen. Mijn spirituele pad begon zich te ontvouwen en ik herinnerde mijn zielsleven, de dingen die we alleen maar kunnen ervaren en voelen.

Het mooiste cadeautje is dat ik nu weet hoe de dingen voor mij werken, wat ik nodig heb en weet hier woorden aan te geven en gevoel te uiten. Door de laagjes heen vind jij je authentieke zelf en met heel veel plezier ondersteun ik daarin! Voel het maar!

Liefs, Elody

www.selfsense.nl

@voelhetmaar

@elody.hamelink

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren