EP005 – Becoming the teacher

In deze podcast aflevering neem ik je mee in een diepe reis die ik heb gemaakt met plantmedicijn met mijn twee soulsisters. Kort leg ik uit wat plantmedicijn is en wat voor boodschappen ik heb mogen ontvangen en hoe ik naar plantmedicijnen kijk.

Ook neem ik je mee in hoe mijn reis is gegaan, welke inzichten ik heb gekregen en hoe deze reis mij nog meer heeft bekrachtigt in de stappen die ik zet op weg naar mijn authentiek zelf. To become the teacher and start a new chapter. Selfsense is leveling up!

‘Als iedereen in het licht gaat staan ontstaat er een onbeschrijflijke kracht. Come shine with me’

Luister mee en laat je inspireren.

www.selfsense.nl

@elody.hamelink

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren