EP007 – Ben ik zwanger?

Is het moment dan aangebroken? Ben ik zwanger?

Je hoort in deze podcast aflevering de dualiteit die we als mens kennen en voelen en hoe je daar met lichaamsgerichte beleving doorheen kunt werken. Je hoort hoe ik door alle niveaus van mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel heen beweeg en wat ik gebruik om dicht bij mezelf te komen en boodschappen te mogen ontvangen.

Ik gebruik mijn eigen voorbeeld van een proces in april waarin ik echt even dacht (niet voelde maar dacht) zwanger te zijn en twee delen in mij in actief gingen om mij te beschermen van de mogelijke pijn.

Je hoort mijn worsteling in het toch weer even allemaal alleen willen doen en tegelijkertijd de kracht van het uitreiken en toch weer in volle kwetsbaarheid het gesprek aangaan met mijn man en mijn zussenvriendinnen.

Soms verlang je al naar iets en weet je dat het komt en weet je nog niet wanneer. Ik had weer even mijzelf te herinneren aan wat ik allemaal had ontvangen in de afgelopen maand en op een heldere wijze verwoord ik dit proces in deze aflevering.

In deze podcastaflevering hoor je

– hoe hoop, verlangen en worsteling tegelijkertijd naast elkaar kunnen lopen en je hierdoor afwisselend in en uit contact raakt met je lichaam

– hoe ik even dacht zwanger te zijn en wat dit deed met mij

– hoe ik kaarten gebruik in mijn dagelijks leven als ondersteuningsbron met het energetisch werken\

– een verhaal over de cynische en glinstering, twee delen die en verhaal vormde en tegelijkertijd een uitleg over mijn werkwijze van werken met delen in mijn praktijk Selfsense

-over waarom ik er opeens een rommeltje van maakte in mijn huis en wat de reden is dat dit gebeurde

– over een emotional release met mijn beste vriendin in de auto

– over somatic experiencing, polyvagale theorie en internal family systems.

Luister mee en laat je inspireren

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren