EP008 – vrijheid, vrije val en de uitslag van erkenning

Bali is inmiddels alweer een half jaar geleden en heeft het mij veranderd, door elkaar geschud en bewogen. De keuze maken voor jezelf is de enige manier om werkelijke heling toe te laten.

In deze aflevering deel ik terugblikkend op de reis, de inzichten en ook de veranderingen die hebben plaatsgevonden door deze prachtige reis. En eindig ik met het delen van mijn meest kwetsbare onderdeel van 2023, de uitslagen die alles voor mij veranderde…

Liefs, Elody

www.selfsense.nl

@elody.hamelink

@selfsense.nl

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren