Ervaring van het groepsprogramma – Marsha

Naam: Marsha Ong
Leeftijd: 50 jaar
Functie: Life coach
Deelname aan groepsprogramma

Ik was bewust dat ik innerlijk werk te doen had en wachtte/zocht naar de juiste persoon om mij hierbij te helpen. Niet vanuit mijn hoofd met rationele redenen maar eerder vanuit energie, die past bij mij en inspirerend is. Dit mentorship gaf een afgekaderde periode waarin ik regelmatig mijn innerlijk werk kon gaan doen, in veiligheid en vertrouwen met Elody.

Consequent in elke sessie was veiligheid een basis, om van daaruit te gaan kijken wat op dat moment bij mij speelde. Elody toetst op meerdere lagen waardoor er vanuit mij de bereidwilligheid vanzelf groter werd omdat mijn vertrouwen daarin groeide en daarmee veiligheid.

Kennismaken met mijn innerlijke delen was bevrijdend, doordat ik contact kon maken zonder dat er een oordeel op zat. Het was een intiem en liefdevol proces waarbij Elody duidelijke kaders neerzette en daartussen bewogen we naar wat er gehoord wilde worden en konden we daarmee werken.

Ondanks de zwaarte en soms heftige onderwerpen heb ik 100% vertrouwen gevoeld in de kennis, wijsheid en de eigen doorleefde ervaringen van Elody, waardoor ik in overgave kon gaan wanneer dit nodig was.

Ik heb geleerd dat mijn lichaam net zo belangrijk is als mijn mind, en dat juist mijn lichaam een startpunt is om te voelen wat het mij wil zeggen. Daar contact mee maken is een dagelijkse gewoonte geworden, wat mijn leven heeft verbeterd.

Een van mijn dagelijkse ochtendroutine’s is de check-in met mijn delen waarbij ik de vraag stel “wie van jullie heeft nu mijn aandacht nodig”. Dit helpt mij enorm om ruis weg te halen voordat mijn dag begint.

In die ochtendroutine zit ook het contact maken met mijn gidsen. Dat het veilig en prachtig is om verbinding te ervaren met meer dan alleen mijzelf. Af te stemmen en hulp te vragen. Elody heeft mij geleerd hoe ik dit veilig kan doen.

Voelen, voelen en voelen in mijn lichaam, dat is het grootste goed. Het leren vertrouwen en bouwen met mijn lichaam en van daaruit verder te gaan (was altijd andersom eerst vanuit het hoofd).

Alles wat ik hierboven benoemd heb en de energetische koorden en mijn eigen eiland.

Ik heb geleerd dat er energetische koorden lopen tussen mensen, in verschillende vormen. Een koord wat mij niet dient, mag ik in liefde losmaken en laten gaan, zonder schuldgevoel.

Heel bijzonder ook dat Elody energetisch kan voelen waar blokkades zitten in mijn lichaam, waaronder mijn baarmoeder, waarachter nog oud leed zat van een stil geboren kindje, wat niet meer actief in mijn bewustzijn was maar waar ik stilletjes wel nog onder leed. Door haar gaven, waarmee ze energetisch aandacht gaf aan die plek, kon ik alle schuld en schaamte daarom omheen loslaten en is dit voorgoed voor mij veranderd. Diepe dankbaarheid!

Het leren kennen van energetisch werk en spiritualiteit was nieuw voor me, dat wilde ik leren kennen, naast alles wat ik al kende en wist.

Verbinding met mijzelf, begrijpen waarom ik reageer zoals ik doe en welke invloed ik daar zelf op had.

Alles is in beweging gekomen. Soms direct voelbaar en soms na een tijd. Mijn innerlijke processen zijn aangekeken en doorvoeld en daarmee in beweging gekomen naar zachtheid en fijne energie.

Mijn lichaam voelen is een voorwaarde geworden ipv achteraf repareren. Hiermee eer ik mijn lichaam 🙂

Op alle vlakken energetisch, spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.

Verbindend, toetsend, empatisch en liefdevol, eerlijk (als er bepaalde dingen bij haar speelden benoemde ze, als een kader, waardoor ik begrip, menselijkheid en empathie voelde.

Deel:

Lichaamsgerichte zielspsycholoog, intuïtief schrijver en spreker. Een overstijgende holistische werkwijze. Ondersteuning in het ontwikkelen van oude wonden en pijnen en (spirituele) groei naar de persoon je wil en mag zijn. 

laat je inspireren