Uniek en persoonlijk

EEN WEERSPIEGELING VAN JOUW BINNENWERELD OP PAPIER

Wil jij

  • informatie over jouw rijke innerlijke belevingswereld?
  • begrijpen welke boodschappen jouw lichaam voor je heeft?
  • vanuit jouw zielsleven boodschappen ontvangen welke beweging je mag maken voor jezelf?
  • voelen wat klopt?
  • voelen wat aandacht nodig heeft?
  • een prachtige brief ontvangen op jouw energie?

Bestel dan bij mij de intuïtieve brief en laat je verrassen met woorden die jij mag lezen, omarmen en voelen. Een brief waar je zelfs na een aantal jaar met warme betekenis op terug kunt kijken.Wat is het?

De intuïtieve brief is een persoonlijke tekst die ik schrijf door in te checken op jouw energie, via een foto van jou. Je kunt een vraag inbrengen, als je die niet hebt schrijf ik op wat er op dat moment aanwezig is.

Met een liefdevol uitgangspunt geeft de brief jou weer helderheid in de richting waar je naar toe mag bewegen. Het vertrouwen dat je in jezelf mag (her)vinden. Waar je nog nodig hebt te verzachten in je lichaam of emoties mag verwerken.

Het is een cadeautje aan jezelf waarbij je je eigen ontwikkelings- en transformatieproces kunt teruglezen. Door het lezen van de brief ontwikkel je meer vertrouwen in jouw unieke levenspad.

De energie transformeert zich in dichtvorm met verhalen, beelden, getallen, chakra’s en/of lichaamsdelen met een symbolische betekenis. Soms ontvang ik een liedje waar je naar mag luisteren. Alles is mogelijk, de vertaling van de energie resoneert voor jou. 

Soms volgt uit de brief een praktische tip of oefening om mee aan de slag te gaan, afhankelijk van en of je een vraagstuk hebt ingebracht.

Dit krijg je:
– Een intuïtieve persoonlijke brief in hoge afdrukbare kwaliteit PDF formaat tussen de 6- 10 A4’tjes. 

Extra:
De brief kan ook worden aangeschaft als cadeau. Dan heb ik ook een foto van de desbetreffende persoon nodig.En toets ik van tevoren of ik informatie mag ontvangen over deze persoon.