De intuitieve brief

Al mijn hele leven lang schrijf ik. Als kind vond ik rust en diepgang in woorden vinden voor dat wat ik diep van binnen voelde. Door de jaren heen ontdekte ik de helende kracht van woorden en betekenisgeving door middel van reflectie en diepzinnige beleving. 

Met mijn gave van helder voelen en weten en mijn ontwikkelde schrijf- en dichtkunst weet ik helder te vertalen wat er in het energieveld bij jou aanwezig is en wat jij nodig hebt te voelen en met heel veel liefdevolle toewijding schrijf ik de boodschappen voor jou bestemd.

Het is werkelijk een cadeautje aan jezelf, waarbij je de kans krijgt om inzicht te krijgen in jouw ontwikkelings- en transformatieproces. Wanneer je de brief leest, zul je merken dat je meer vertrouwen ontwikkelt in jouw unieke levenspad en de stappen die je neemt.

Schrijven

Fotoshoot Tristan & Belen Februari 2021 foto -780

Over de brief

Wat kun je verwachten in deze bijzondere brief? Je ontvangt tussen de 7-12 pagina’s aan waardevolle informatie die op dit moment relevant is voor jou. De inhoud van de brief is een prachtig geschenk, niet alleen voor jezelf, maar ook om te geven aan anderen. Als je overweegt om de Intuïtieve Brief als cadeau aan iemand anders te geven, dan zal ik vooraf toetsen of ik toegang mag krijgen tot informatie vanuit hun energie.

Wat ontvang je?
De Intuïtieve Brief brengt bijzondere boodschappen die speciaal voor jou zijn bestemd. In deze brief ontvang je boodschappen en inzichten die resoneren met de energie die op dat moment om jou heen aanwezig is. Deze energie wordt vertaald naar woorden, getallen, kleuren, chakra’s en zelfs een afspeellijst dat perfect aansluit bij jouw levenspad. Ik werk met wat er op dat moment aanwezig is in jouw energieveld en voel me vereerd om dit alles in een unieke beleving te gieten, met zorgvuldig gekozen woorden en creatieve input.

De woorden in de intuïtieve Brief geven een unieke en waardevolle ervaring die je verbindt met de diepere aspecten van jezelf en je levenspad. Het is een bron van inspiratie en inzicht

01

Intuitieve brief selfsense Elody Hamelink

✓ Intuïtieve en diepgaande schrijfsels over jouw binnenwereld.

 

Intuïtieve brief

In deze brief ontvang jij precies wat jij nodig hebt te lezen voor jouw ontwikkelings- en groeiprocessen. Een cadeautje voor jezelf wat voelbaar al verschil gaat maken.

Je ontvangt
✓ Een PDF van 7-12 bladzijden
✓ Informatie over jouw chakra’s
✓ Informatie over jouw huidige energieveld
✓ Antwoord op gestelde vragen
✓ Oefeningen die je kunt doen voor jouw proces
✓ Informatie over blokkades/ dieperliggende pijnen

222-, Exclusief 9% BTw

02

ENERGETISCHE CODE Selfsense Elody hamelink

Healing Energy Traject

Je voelt dat er iets niet klopt maar kan je vinger er niet op leggen. De intuitieve brief geeft richting waarna we ook en sessie inrichten en werken met de energie die aanwezig is.

Je ontvangt
– De intuitieve brief (8-12 bladzijden aan informatie)
– Live 1:1 energetische healing of opstelling 120 min
– Videocall integratie sessie 60 min
– Reflectie oefeningen voor integratie
– Whatsapp support van 1 maand

Gericht op het inzichten in jouw patronen, ontdekken van gezonde en ongezonde relationele verbindingen, heling van oude pijnstukken en integratie vol met inzichten en nieuwe beweging

999-, Exclusief 21% BTW

Meer aanbod

Ga naar het

Luister naar de

Lees meer

Leer mee in de

Lees mee in de

Ontdek meditaties