Over mij

Vrienden beschrijven mij als empathisch, doortastend met een een aanstekelijke vrolijke bubbly energie.  Ik voel me zelf vaak een enthousiast stuiterballetje door alles wat ik zo diep kan (in)voelen. Ik ben dol op dansen, filosoferen, schrijven en wandelen.

En wat kan ik toch genieten van een zonsondergang met de zonnestralen op mijn huid en mensen die ik lief heb om mij heen. Geraakt worden door een prachtig lied. Meezingen met Disney liedjes. Ik houd er ontzettend van!

Ik heb geleerd op mijn intuitie te vertrouwen en beweeg continue tussen de magie van het universum en het aardse leven.

10 feitjes over mij

1. Ik ben opgegroeid in een christelijk dorpje Katwijk en woon nu al een aantal jaar in de mooie stad Leiden, samen met mijn man Ridge en onze drie katten Linkie, Pip & Bloom.

2. Ik had nooit gedacht het werk te doen wat ik nu doe. Eerst bewandelde ik de traditionele route tot psycholoog maar merkte al snel dat dit niet toereikend was voor wat ik diep van binnen voelde. Ik wilde meer leren over lichaam en ziel en begon mijn eigen spirituele ontwikkelingsreis. 

3. In 2017 richtte ik de succesvolle zorgorganisatie Aemosa op en leerde ik ontzettend veel over het ondernemerschap en het (starre) zorglandschap. 

4. Mijn grootste passie is schrijven. Met een pen in mijn hand vergeet ik de wereld om mij heen en kom ik in diep contact met mijn innerlijke belevingswereld.

5. Ik ben niet verlegen en geniet ervan om stories te maken op de socials. Spreken en inspireren maakt mij blij.

6. Ik heb drie jaar in het buitenland gewoond, op het tropisch eiland Sint Maarten. Engels spreek ik vloeiend, het voelt als mijn moedertaal.

7. Ik weet gezegdes creatief te verbuigen, men noemt het ook wel Elody gezegdes. ‘Het gebeten schaap’ of ‘het lag op haar lippen’. Gelukkig kan ik er zelf net zo hard om lachen.

9. Ik ben zo nu en dan best wel eigenwijs maar dat heeft me tot nu toe wel het mooiste leerproces opgeleverd! 

10. Mijn motto in het leven is: “You got this”. Omdat ik persoonlijk heb mogen ervaren dat je door elk leerproces heen jezelf kunt dragen, inzichten kunt verankeren en patronen kunt doorbreken. Liefde en verbinding als uitgangspunt. 

Volg mij op instagram om mijn positieve en
enthousiaste vibes mee te krijgen