Wil jij een persoonlijk gedicht ontvangen of het iemand cadeau doen?

Woorden dragen zoveel kracht als ze op de juiste manier gebruikt worden.

Soms weet je wel dat je veel voelt of wat je voelt maar niet precies hoe je dit kunt verwoorden. Soms schieten woorden tekort of weet je niet waar je moet beginnen. Soms wil je een dierbare een plekje geven in je hart op een speciale manier of een levensgebeurtenis verankeren. Ik help daar graag bij en schrijf met liefdevolle intentie een gedicht voor je.

Gedichten schrijven, ik ervaar het als een proces van ontvangen van woorden en zinnen die de ziel beminnen. Ik kan mij zo diep inleven en invoelen in een situatie dat ik altijd de juiste emoties weet te laten vloeien in een gedicht. Elke keer komt er precies op papier wat jij mag verwerken, voelen en/of vieren. Of wat ik mag overbrengen naar je kind, je geliefde, vriend of familielid. Een proces waarin ik zowel in het schrijven als het contact met jou zorgvuldig en liefdevol communiceer.

Met liefde schrijf ik een persoonlijke tekst en met zorg kies ik de woorden uit die voor jou passen en het gewenste resultaat geven. Het is een uniek en exclusief gedicht, speciaal gemaakt voor jou of jouw kind/familielid/geliefde/vriend. De gedichten schrijf ik altijd met een dieperliggende betekenis.

Ik neem echt de tijd om in te voelen welke woorden passend zijn en zorg met heldere en gerichte vragen dat ik bij de kern kom van waar jouw gedicht over zal gaan.

 

Voorbeelden

persoonlijke gedichten

Waar kan het gedicht over gaan?

Jou bied ik de mogelijkheid om in momenten van vier- en rouwprocessen het leven en haar belevingen te verwerken. 
De ontwikkeling van jezelf in woorden vertaald.
Jouw persoonlijke ontwikkelings- en groeiprocessen mag je verankeren en voelen.
Door mijn scherpzinnige en heldere beleving weet ik met woorden precies het juiste gevoel te beschrijven voor jouw kwetsbare en krachtige proces.

Voor jezelf: Als je last hebt van angsten, worstelt, er iets onverwachts is gebeurd of je ergens tegen aan loopt in je leven kan een gedicht juist ondersteunen.

 Of als je eindelijk een dappere stap hebt genomen en dit wil vieren kan een gedicht die groei verankeren. Een prachtig cadeautje. Voor jezelf of om cadeau te doen voor de ander. Wat er ook speelt, je kunt erop vertrouwen dat ik er woorden aan weet te geven die passen voor jou.

Voor de ander: Als je iemand een hart onder de riem wil steken en even zelf niet de juiste woorden weet te vinden. Een persoonlijk cadeau wil geven om een vriendschap of relatie te bekrachtigen. Een excuses wil aanbieden. Wat je ook kunt bedenken, bij mij is niets gek. Alles mag.

Daarnaast schrijf ik ook voor speciale aangelegenheden zoals een geboorte, verlies, uitvaart, jubileum, huwelijk of verjaardag.

Of zelfs een gedicht over jouw bedrijf en zielsmissie !